НВП «Джерело»
UA

Пакет дой-пак проти пакету з плоским дном (flat bottom)

В нашому асортименті є два типи пакетів: пакет дой-пак та пакет з плоским дном (flat bottom), які мають однакові властивості, підходять для тих самих продуктів, але мають суттєві та важливі відмінності.

Пакет дой-пак

Дой-пак — пакет, що вже має багаторічну історію, він добре знайомий майже кожному, адже використовується для продуктів у різних сферах: від продуктової до хімічної. І якщо починали його використовувати для кавово-чайної продукції, то сьогодні полиці магазинів заповнені дой-паками для соусів, кондитерських виробів та господарчої хімії. Дой-паки зручний та вже звичний тип упаковки, в якому добре товар зберігається (завдяки тим матеріалам, з яких цей пакет виготовляють) та вигідно виглядає на полицях магазинів, привертаючи увагу.

Переваги при виборі пакетів дой-пак

  1. Стійке овальне дно.
  2. Дві рівні стінки пакета, які можна зручно використовувати для брендування.
  3. Для свіжообсмаженої кави наявність дегазаційного клапану.
  4. Для рідких продуктів — спеціальний ковпачок.
  5. Зіп застібка для легкого та зручного відкриття і закриття пакета.
  6. Мала вага.
  7. Виготовлення із дво- та тришарових металізованих матеріалів.

Пакет з плоским дном

Flat bottom (пакет з плоским дном) — пакет, про який кажуть: «ефект білборда на полицях». Це інноваційний новітній тип упаковки, який нещодавно прийшов на український ринок пакування. На відміну від дой-паків, такий пакет використовують в більшості для преміальних, дорогих продуктів: кави, чаю, граноли, солодощів ручної роботи, адже він має більш «дорогий» зовнішній вигляд.

Переваги пакету з плоским дном

  1. Форма коробки та квадратне дно надають пакету більшої стійкості навіть в тому випадку, коли пакет не повністю заповнений.
  2. П’ять сторін пакету, на які можна наносити брендування.
  3. Бокові фальці (складки) дають більший об’єм пакету.
  4. Конструкція пакета дає змогу виробнику економити приблизно 15% матеріалів при виробництві у порівнянні з пакетами дой-пак.
  5. Мала вага як при транспортуванні вже заповненого пакета, так і при транспортуванні та зберіганні ще не заповнених продукцією пакувань.
  1. Наявність дегазаційного клапану для свіжообсмаженої зернової кави.
  2. Новітня форма зіп застібки, яка впаюється з передньої сторони пакету та робить більш зручним її використання.
  3. Виготовлення пакету з дво- та тришарових металізованих матеріалів.

Наші менеджери готові відповісти на будь-які ваші питання