Джерело
UA

Вакуумні пакети

Вакуумне пакування

Вакуумна упаковка на сьогодні є одним із сучасних варіантів пакування швидкопсувних продуктів і використовується майже всіма виробниками м’яса, ковбас, сиру, овочей та морепродуктів.

Адже дуже складно максимально довгий строк зберігати такі продукти, а ще й робити їх вигляд максимально презентабельним.

Вакуумна упаковка. Особливості

Вакуумні пакети за рахунок відсутності в них повітря відмінно зупиняють розвиток фізико-хімічних процесів та захищають продукт від вологи, запахів та, звичайно ж, як і будь-яке інше пакування, від бруду та пилу.

Тож вакуумна упаковка має такі властивості:

  • збільшення строку придатності. В тому випадку, коли продукт не контактує з повітрям, зупиняються всі окислювальні процеси, а це означає, що строк зберігання і якість самого продукту підвищуються;
  • зберігання якості. Саме вакуумні пакети дають можливість не просто зберігати продукт протягом довгого часу, а зберігати його якісно, не втрачаючи смаку, аромату, соковитості та кольору;
  • зберігання поживних речовин.

Вакуумні пакети. Переваги

Вакуумні пакети мають низку переваг у порівнянні із звичайним пакуванням. Це стосується саме таких продуктів, як мелена кава, м’ясо, сир, риба тощо:

  • маленька вага.І це максимально зручно, адже продукція у вакуумному пакеті потребує в рази менше місця як для транспортування, так і для зберігання;
  • економічність — ще один важливий момент, адже завдяки малій вазі вакуумні пакети є дешевшими, ніж пластикова, скляна або ж металева тара, отже, собівартість продукта є меншою;
  • презентабельність: вакуумні пакети мають глянцевий блиск, тож продукт в них виглядає апетитно;
  • можливість нанесення повнокольорового друку;
  • стійкість до механічних ушкоджень за рахунок великої щільності

Матеріали для виготовлення вакуумних пакетів

Вакуумні пакети ми виготовляємо з достатньо міцних матеріалів. Зазвичай — це багатошарові поєднання поліетилену з поліамідом різної щільності.

Для максимально стійких від проколів вакуумних пакетів ми використовуємо високобар’єрні плівки товщиною від 70 до 120 мкм.

А от, наприклад, для упаковки риби, що має гострі кістки, ми пропонуємо матеріал щільністю від 120 до 240 мкм

Наші менеджери готові відповісти на будь-які ваші питання