НВП «Джерело»
UA

Упаковка для спецій

Спеції

Спеції — один з дуже специфічних товарів, що потребує особливої уваги не тільки при використанні, а й при транспортуванні та зберіганні.

Саме тому виробникам спецій слід звертати особливу увагу на те, яке пакування вони обирають. Адже воно повинне відповідати величезній кількості вимог: від якісних характеристик до зовнішнього вигляду.

Особливості упаковки спецій

Герметичність — головна вимога упаковки для спецій та приправ. Адже вони дуже швидко вбирають вологу з оточуючого середовища, негативно реагують на сонячне світло, можуть окислюватися й швидко втрачати аромат та смак. Саме тому пакети для спецій повинні мати зварні шви та виготовлятися зі спеціальних матеріалів.

Стійкість до механічних пошкоджень. При транспортуванні, протягом всього періоду, поки товар знаходиться на полиці магазину та у використанні, важливо, щоб продукт не висипався, залишився в упаковці.

Види пакетів для спецій

Для наших замовників пропонуємо кілька видів пакетів, що ідеально відповідають вимогам зберігання такого продукту.

Тришовний пакет — використовується для фасовки спецій частіше за інші типи пакування. Він економічний, зручний, адже вміщує невелику кількість продукту, має добре зварені шви по периметру та може бути виготовлений саме з тих багатошарових матеріалів, які відповідають умовам зберігання і транспортування.

Дой-пак. Той тип пакування, що є універсальним для будь-яких сипучих продуктів й особливо для гігроскопічних. Він менш економічний, але натомість — має презентабельний вигляд і може використовуватися як упаковка для преміум сегменту товару. Пакет, що має стійке дно, застібку зіп — дуже зручний не тільки у транспортуванні, а в першу чергу — у багаторазовому використанні, адже спеції в такому пакеті можна зберігати протягом деякого часу і вони не втратять свої властивості.

Матеріали для виготовлення пакування для спецій

Розрізняють агресивні та неагресивні види спецій, отже, виходячи з цього, пропонуємо наступні види матеріалів при виготовленні упаковки для спецій.

Для неагресивних спецій, до яких належать сушені трави (лавровий лист, тим’ян, м’ята) ми використовуємо двошарові матеріали на основі поліпропілену та поліетилену, що надійно захищають від попадання вологи, механічних пошкоджень.

Для агресивних спецій (чорного та червоного перців, чилі) ми виробляємо пакування з тришарових обов’язково металізованих матеріалів, які відмінно захищають такі продукти від сонячного випромінювання та є стійкими для агресивних складових продукту.

Наші менеджери готові відповісти на будь-які ваші питання