Пакування для таких особливих продуктів, як кава, чай та какао теж особливе. Адже важливо не тільки зберігти продукт, а ще й як найкраще його презентувати покупцеві.
Сьогодні випити кави або чаю — це не про те, щоб просто задовольнити потребу, це про естетику, гарний настрій, традиції та задоволення від процесу. І головне не тільки від процесу смакування, але й від процесу вибору саме цієї пачки кави або ж чаю. Тому одне з головних завдань як виробника кави, так і виробника гнучкого пакування — поєднання трьох основних задач: зберігання, транспортування та презентабельність.
Пакет дой-пак для кави, чаю, какао
Такий тип пакетів має стійке дно, завдяки якому пакет добре стоїть на полиці й не змінює форму, застібку зип, що є зручною при багаторазовому використанні такого типу пакування.
Дой-пак є максимально презентабельним варіантом упаковки, адже нанести брендування можна на обидві сторони пакету.
Пакет гассет для кави, чаю, какао
Саме цей тип пакування у кавових колах називають традиційним для упаковки кави, чаю та какао. Ще його називають пакетом з центральним швом. Адже він має шов позаду однієї зі сторін, донний шов, запаюється зверху та має бокові фальци, завдяки ‘яким збільшується об’єм пакування. Брендувати такий тип пакету можна на обидвох сторонах та навіть на фальцах.
Гассет виробляють у різних розмірах, але зазначимо, що такий тип пакету зручно використовувати у якості зовнішньої тари для переміщення великих об’ємів продукта: наприклад, 1 кг зернової свіжо обсмаженої кави.
Пакет стабіло для кави, чаю, какао

Оригінальний пакет з чотирма звареними сторонами, на кожну з яких дуже зручно наносити брендування.
Такий пакет дуже схожий на пакет з центральним швом, але є більш презентабельним. Він має донний шов, що при заповненні пакета продуктом формує стійке дно та запаюється зверху. Але, порівняно з пакетом з центральним швом, не збільшує свій об’єм.
Пакети з дегазуючим клапаном
Будь-який з названих вище пакетів ми виробляємо з дегазуючим клапаном.
Така опція необхідна для тих замовників, які фасують свіжообсмажену зернову каву. Дегазуючий клапан — це спеціальний пристрій, що впаюється в пакет та дозволяє вуглекислому газу, який виділяється після обсмаження, виходити з пакету, а повітрю ззовні попасти у пакет не дає. Завдяки цьому пакет залишається цілим, не деформується, не лопається, а кава залишається захищеною від зовнішніх подразнювачів та не втрачає своїх властивостей максимально довгий час.
Крафт-пакети для кави, чаю, какао
Крафт — матеріал особливий. Він надає елегантності, дозволяє пакуванню виглядати дорогим та стильним. У будь-якому випадку крафт — це презентабельність, краса та асоціація з екологічністю.
Саме крафт дає можливість застосувати різні маркетингові рішення, поєднати сучасність та «вінтажність» в одній упаковці.
З багатошарового матеріалу, верхнім шаром якого є крафт-бумага, можна виготовити будь-який тип пакету для кави, чаю, какао.
Особливості матеріалу для пакування кави, чаю, какао
Такі продукти потребують особливої уваги при замовленні пакування, адже вони є:
- гігроскопічними (можуть легко поглинати вологу, запахи)
- сипучими (пакування повинно витримувати механічні пошкодження при транспортуванні та подальшому використанні)
- втрачають смак та запах, якщо погано захищені (пакування має бути багатошаровим, щоб захистити продукт від пилу, світла)
Саме тому ми при виробництві пакування для таких продуктів використовуємо двошарові та тришарові металізовані матеріали. Саме вони найкраще виконують функцію захисту продуктів від впливу оточуючого середовища.
Брендування пакетів для кави, чаю, какао
На кожен тип пакування ми пропонуємо нанесення як повнокольорового зображення, що передає всі відтінки кольорів та більш економічний, але не менш презентабельний варіант тиснення фольгою у один-два кольори.
Незалежно від того, який тип нанесення друку обере замовник, пакування буде виглядати відмінно.
Наші менеджери готові відповісти на будь-які ваші питання