Пакування для кожного виду продукту відповідає переліку особливих вимог, але основним завданням якісної упаковки є зберігання та презентація. Продукти, що швидко псуються, потребують детальної уваги до упаковки.
Для м’яса, риби та сиру ми пропонуємо вакуумні пакети, які не тільки зберігають продукцію тривалий період часу, але й додають продукту привабливого вигляду.
Особливості вакуумної упаковки
Вакуумне пакування особливе тим, що в ньому продукт знаходиться у просторі, де немає мікроорганізмів та бактерій, завдяки чому продукт не пліснявіє та не псується. Плюс до цього продукт у вакуумній упаковці виглядає привабливо, не втрачає первинні смак та аромат, а ще — зберігає всі корисні властивості.
Переваги вакуумних пакетів для м’яса, риби, сиру:
- невелика вага у порівнянні з іншими видами упаковки;
- економічність як при зберіганні, так і при транспортуванні;
- презентабельний зовнішній вигляд продукта;
- можливість тривалого зберігання продуктів, що швидко псуються;
- гігієнічність;
- надійні та стійки до механічних пошкоджень.
Матеріали для виготовлення вакуумного пакування
Для виготовлення вакуумного пакування ми використовуємо високобар’єрні багатошарові плівки на основі поліетилену та подіамиду товщиною від 70 до 120 мікрон.
Види вакуумних пакетів
У нас можна замовити кілька різновидів вакуумних пакетів:
- прозорі вакуумні пакети;
- вакуумні пакети з повнокольоровим друком;
- невелика вага;
- прозорі вакуумні пакети з «рухомим» друком.
Кожен з цих пакетів може при необхідності може мати такі додаткові опції:
- надрізи для легкого відкривання;
- євроотвори;
- зіп застібку для легкого відкривання.
Наші менеджери готові відповісти на будь-які ваші питання